Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Servera den varma nygrillade tonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
Kör pitabröden i brödrosten. Fyll bröden med lövbit, ost, dressing och grönsaker. Första arbetsdagen på tre veckor och det känns roligt att få träffa alla igen
Pensla tonfiskenmed olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Helt säker på att man måste ha dyr tonfisk är jag inte, det vore nog riktigt gott med lax
Pitabrödmed kycklingfärs och vitlöksås. Inser att det är alldeles för mycket begärt att de ska vara sugna på samma sak så jag slänger in förslaget medpitabröd
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.