Dessa macaroner serverade jag kamraterna på jobbet häromveckan. De blev mycket uppskattade, och jag måste säga att jag själv fann en ny favorit i de här gröna små delikatesserna
Nina. Mar 12, 2015 @ 18. 06. 43. Hej. Jättefin sida med mycket bra tips. Jag har en fråga, när jag bakar macarons kan de efter en natt i kyl (fyllda) mjukna så pass mycket att när man lyfter de så kan toppen lossna från resten (alltså ena macaronhalvan lossnar från resten)
Först ut var hallonmacarons/rose macarons och näst på tur var pistagemacarons. Ni minns väl att jag för ett tag sedan bakade macarons för allra första gången
Gör så här. 1. Sikta ihop mandelmjöl och florsockret. Vispa äggvitorna hårt tills mjuka toppar bildas. Vispa sedan gradvis i strösockret så att det blir en tjock och blank marängsmet
Pistagemacarons. Här kommer det, mitt bäst-i-test-macarons-recept. Glöm nu inte. Läs noga. Var noggrann. Allt om förberedelser och vägen till att våga kan ni läsa här - för precis som Petra säger så är detta lite av en materialsport
Kanske inte så snygga macarons. Men goda var dem. Skitgoda. Ca 14 st. Det här behöver du. Macarons. 62,5 g pistagekärnor 112,5 g florsocker 2 äggvitor 0,5 msk strösocker Vaniljkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.