Att dekorera medforellromoch några strån vitlöksgräs var vårt sätt att få rätten att se mer tilltalande ut vid serveringen, men forellromen smakar dessutom väldigt gott
Smaka av med salt. Strö över gräslök och klicka på forellrommen. forellrom. Häll av vattnet direkt och låt potatisen ånga av i 5 minuter. Lägg potatisen i en ny kastrull och mosa den tillsammans med smör och 1 msk olivolja
Hacka matjessillen och blanda med kesella, crème fraiche samt det mesta av den finhackade rödlöken och de hackade örterna, smaka av med salt och peppar
Toppa medforellrom, hackad gräslök och några droppar svart tryffelolja. Där välmelerade T-benstekar grillats till perfektion och därefter toppats med hummer och störrom
Garnera med dillvippor, krasse ochforellrom. Skär ned blomkålen i småbitar och stek i matoljan tillsammans med löken och vitlöken tills den blir gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.