Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Servera Piccata milanese med tomatsås och tillbehör. Dags att göra Piccatan. Börja med tomatsåsen. Skala och hacka lök och stek på medelvärme i olivoljan
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
banka ut dem med baksidan av en kastrull eller. med knutennäve, inte med köttyxa köttet blir torr då,. Vispa ihop ägg med parmesanost, paprika, salt och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.