1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. 2. Fiskbiffar. Ta bort ev ben ur fisken, lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, persilja, citronsaft, salt och svartpeppar
Äntligen lyckades jag laga Pias/Pippops sallad med sommarkål och rabarber. Mycket god. Och ett perfekt tillbehör till lunchen när mina föräldrar kom ut på landet med grillad kyckling och mammas potatissallad
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Börja med ytterst lite smör under kraftig omrörning. Var noga, annars skär det sig (muffinsarna blir goda ändå)
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Avokado, spenat, koriander, tomat, vitlök, lime, chili osv… En mättande och fräsch middagssallad baserad på smakerna i både salsa och guacamole – som vi ju vet redan är det perfekta paret och som ändå alltid gifter sig i munnen… Lika bra att bland ihop dom i en och samma sallad på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.