När jag skrev upp det här receptet för många år sedan så hade jag inte en aning om att jag skulle börja blogga, och därmed behöva ange receptkällor, därför har jag tyvärr inte skrivit upp vart det ursprungliga receptet kommer ifrån
Pastasallad med röd pesto och rostade solroskärnor. Du kan egentligen ha i lite vad du vill, jag blandade ner det som fanns hemma – sallad, pesto och lite osttärningar
Ingredienser Portioner. 4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivolja ca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Då passar det verkligen med Pasta Pesto, som går i ett nafs. Blanda grädde och pesto, salta lite. Det här med matlagning kommer verkligen i kläm, nu när det ska fixas och trixas så här inför julen
Ramslökspeston är klar att servera. Mixa solrosfrön snabbt och hastigt med ramslök samt vatten i en matberedare eller med en stavmixer till en grov röra
Har aldrig riktigt fattat grejen medpesto tills i somras när min tjejkompis och jag hade picknick på stranden och hon envisades med att vi skulle ha pesto till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.