Här kan man avsluta om man vill ha sockergrynig mandel. Rör med trägaffel. MED skal. 200 gram sötmandelMED skal200 gram strösocker (= ca 2,4 dl)0,6 dl vatten1 st vaniljstång eller 0,5 tsk vaniljsocker. Recept hittat här 200 gram sötmandel
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Krydda med lite av kryddblandningen och flingsaltet efter smak
Mixa alla ingredienserna till peston. Skala sötpotatisen, dela den i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form tillsammans med olivolja, salt och peppar
Då är vi i full gång med att dricka glögg och äta julgodis. Häll mandlar, socker och vatten i MicroCook Kanna 1 loch rör runt med Rörsked. Sätt MicroCook Kanna 1 l i vatten eller diska den med det samma efter
Enkel pestomed persilja och mandel. Skålla, skala och mal mandeln i mandelkvarn. Mixa persilja i matberedare, tillsätt mald mandel, riven ost, salt, pressade vitlöksklyftor och olja
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Tidigare brukade jag krydda med "Santa Maria red fusion taco spice mix - smoked chili & garlic
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.