Persiljekyckling med tomatbulgur
Vardag.nu
Vardag.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 kvadratmeter Vi pratade en del om hur jag får vardagen att gå ihop och du som följer mig här vet ju hur förälskad jag är i mina matsedlar. Att det är omöjligt att veta vad man är sugen på en dag senare i veckan får jag ofta höra som en anledning till varför man inte gör matsedlar. För mig funkar det så himla bra, eftersom jag planerar en rätt en dag i veckan och sedan går och längtar efter den där rätten hela veckan sen… Haha!
  • 1 citron
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl hackad, färsk persilja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk peppar
  • 1 kg kycklingben, ca 8 st Tomatbulgur:
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta Smör/olja att steka i
  • 1 burk krossade tomater,
  • 2 dl vatten
  • 3 dl bulgur
  • 2 dl matlagningsyoghurt, 1 msk pressad citron)
  • Bladspenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.