Sen kokar ni den perfekt om ni följer tipsen nedan. Jag har alltid tänkt att det är himla svårt att göra pasta och att den där pastamaskinen bara skulle bli stående och ta plats
Därför är det helt enkelt bäst attpassa på nu innan snön är borta. Hela veckan ska det vara plusgrader, så nu är det bäst att dricka varm choklad innan våren står utanför dörren
Perfektatt förbereda och bara göra det sista momentet i ugnen när det börjar bli middagsdags. Även potatisgratäng går ju att förbereda så hur du än gör kan du ha det mesta klart i förväg
När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Skeda över marinaden och se till att fläskfilén täcks ordentligt. Tycker att en sommarpotatisgratäng eller potatissallad med bacon- och senapsfrön till är väldigt gott till, men det är ju såklart fritt val
Perfektatt rosta och toppa med något mumsigt. Smält smöret och häll på vattnet. Om du tar för mycket åt gången kan det klumpa ihop sig rejält och bli svårt att hantera
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.