Pepprig ugnsrostad potatis- och grönsakskavalkad med ceasardressing och pinjenötter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st fänkålsstånd
  • 2 st rödlök (ar)
  • 1 msk pepparkorn , gärna flera sorter
  • 3 msk olivolja extravergine
  • 1 msk flingsalt
  • 4 st morötter
  • 2 st sötpotatis (ar)
  • 2 st paprika , snack
  • 2 st citron (er)
  • 0.5 st blomkål , eller romanesco
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 dl parmesanost , fint riven
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 krm salt
  • 1 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 3 st sardeller , i olja
  • 1 msk citronsaft
  • 0.5 tsk dijonsenap
  • 0.5 tsk worcestershiresås
  • 1 kruka(or) persilja
  • 50 gram pinjenötter , rostade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.