Pepparkaksbröd / Gingerbread Bread
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g grahammjöl
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk nejlika
  • 1,5 tsk ingefära
  • 300 g hett kaffe
  • 300 g vatten
  • 250 g grahammjöl
  • 30 g jäst
  • 450 g vetemjöl
  • 200 g mörk sirap
  • 25 g havssalt
  • 10 minuter i hushållsassistent eller dubbel tid för hand. Låt
  • 10 minuter Låt degen vila en timme. Fyll två smorda brödformar med
  • 1,5-2 timmar Grädda sedan bröden i 180 grader i 30-60
  • 200 g graham
  • 2 tsp cinnamon
  • 2 tsp cloves
  • 1,5 tsp ginger
  • 300 g water
  • 250 g graham
  • 450 g flour
  • 25 g salt
  • 1,5-2 h. Bake the breads in

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.