Jag har gjort en liten kaka i perfekt storlek, en "mini bite" pepparkaks cheesecake. 1 paket färdig pepparkaksdeg (1/2kg). 1 paket färdig pepparkaksdeg (1/2kg)
Ingredienser Portioner. 8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagad mandel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
Pepparkaks cupcakes. För många är pepparkakan en godbit som bara äts under vintern men jag äter pepparkakor året runt, dessutom är det en av de få kakor som jag tycker är godast köpt
Första gången jag åt cake pops var i USA för ett par år sedan. Inne på Starbucks fick jag syn på underbart söta små bakverk på pinne och blev helt förälskad
Smaksatte den med pepparkaks krydda och så god den blev. Då drar du bort kastrullen från plattan och rör eller siktar ner pepparkaks kryddan och rör om det ordentligt
Pepparkakor hit & dit, känns som att det mesta är med pepparkakssmak nu runt jul. Julen kommer närmare och närmare och på tisdag är det bara en vecka kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.