Införsommarens kalas och tillställningar kan det vara trevligt att ta med en present som räcker längre än en flaska vin, en god olivolja eller en bukett blommor (även om jag tycker att alla presenter är lika välkomna och de hemgjorda är de finaste av alla
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
10 vitpepparkorn. 10 kryddpepparkorn. 10 vitpepparkorn. 10 kryddpepparkorn. Sommarlovet närmar sig sitt slut och då finns det all anledning att unna sig goda middagar för att pigga upp stämningen
Färgen på denne drink blev vid just detta tillfälle helt otrolig. Så här såg den ut tills jag blandade den ordentligt, men jag kunde inte låta bli att fota den, eftersom den såg så overklig och märklig ut
1salt o peppar. 1citronpeppar efter smak. 1300 g sallad sallad, valfri 4 ägg, kokta 4 sötpotatisar, medium storlek 600 g laxfilé salt o peppar gräslök, ett knippe. 1Romsås2 dl creme fraiche 1 förp Abba Caviar Röd Stenbitsrom en skvätt citronsaft citronpeppar efter smakKoka upp sötpotatis, ca 30 minuter (dela potatisarna för kortare tid). Lägg in laxen i ugnen med lite salt och peppar, på ca 200-225 grader i ca 10-15 minuter. Blanda crème fraiche med rom, citronsaft och citronpeppar och ställ i kylen i ca 20 minuter Skär upp den kokta sötpotatisen på ett stort fat och dela den färdiga laxen i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.