Just att blanda all pastamed all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. I den här rätten kokas pastan färdig i såsen vilket gör den härligt krämig och god
Koka pastan, men någon minut mindre än vad det står (pastan kommer sjuda i såsen i slutet). Skär korvarna på längden och ta ur själva köttet (släng fjälstret) och stek ihop med löken och vitlöken i några minuter tills köttet får en stekyta
Pastamedsalsiccia, fänkål & tomat är tillräckligt enkelt för att funka en vanlig tisdag i oktober. Då kommer den milda, finstämda smaken fram – som i den här smålyxiga pastasåsen
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Medpasta och en driva riven parmesan så smakade detta minst sagt jäkligt gott. Pasta. Ljuvligt mustig och grov tomatsås som kokar ihop medsalsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin - i ugnen
Blanda pastamed köttfärssås. Under tiden koka pasta enligt avvisningar på paketet. Lägg olivolja, gullök i tjockbottnad, djup kastrull och fräs på medelstark värme tills löken är guldfärgad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.