Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamedoxfilé
200 g oxfilé. 400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Oxfilémed murklor och rödvin. Lägg undan i en lite större kastrull medoxfilén. Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller
Pasta Penne efter tycke och smak. Koka Pastan. Strimla oxfilénoch låt den brynas med svampen. Strimla purjon och häll i stekpannan och låt fräsa med några minuter
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Använd strimlad oxfilé, lövbit eller lövbiff. Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.