Pasta med lammfärs, OOG så gott!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pasta med lammfärssås 2 port+ matlådor
  • 400 gr lammfärs
  • 4 msk olivolja
  • 5 krm vitlökspulver
  • 2 tsk rosmarin
  • salt och svartpeppar
  • 10-15 coctailtomater 4 dl vatten
  • 2 msk köttfond
  • 2 msk vodka
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 liten burk stora vita bönor ca 200 gr 15 kalamataoliver, urkärnade och grovt hackade
  • 3 msk kapris, hackade
  • 150 gr fetaost i mindre bitar
  • Bryn lammfärsen i olivolja.
  • Tillsätt löken, vitlökspulver, tomater och rosmarin och fräs ytterligare någon minut.
  • Häll i vatten och fond och låt småputtra i ca 30 minuter Tillsätt bönor och hacket av oliverna och kaprisen, smaka av med salt och peppar.
  • Blanda lammfärssåsen med nykokt pasta och fetaost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.