Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Täck degens yta med ett lager olja, lägg ut kvistar av färska örter och klappa in dem i degen. Knåda degen kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka
Krydda mellan varven med salt, peppar och timjan. Idag blev jag så sugen på sjömansbiff, och kommer ihåg när man var liten och detta stod på bordet till inlagd gurka
Bönpasta, fullkornspasta och olika typer av glutenfri pasta som både är bättre för kaloriintaget och som ger mer proteiner för oss tränande människor som tänker på sånt
Bönpasta, fullkornspasta och olika typer av glutenfri pasta som både är bättre för kaloriintaget och som ger mer proteiner för oss tränande människor som tänker på sånt
Låt såsen puttra ett tag och smaka av med salt och peppar. Maten som vi bjuder er på idag blir varken med thailändsk eller svensk inspiration utan snarare italiensk
Detta är ett älskat och efterfrågat recept som var med i Land för flera år sedan. Läs också. Koka upp ättikan, sockret och vattnet tillsammans med lagerbladen
Tomatbruschetta är så himla gott tycker jag och så toppade jag några bröd med svart tapenade, vilket helt enkelt är mixade svarta oliver, kapris och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.