Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Ät medpasta. Lägg i resten och puttra en stund (osten på slutet). )Kyckling skuren i bitarRiven västerbottenost, några dl till 4 persGrädde, några dlSoltorkade tomat, så mycket du tyckerEv
4 dl pasta penne 1 gul lök 250 g champinjoner 600 g kycklingfilé 2 tsk flytande margarin 1-2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 8 soltorkadetomater i olja 1-2 krm cayennepeppar 1-2 krm chilipulver salt peppar 2 dl mini fraiche 5 % sallad, till servering tomat, till servering
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka de soltorkadetomaternaoch blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.