färskpastamedfläskfilé,. pastamedkrämigsås Rosmarinsås. Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på fläskfilén och häll på generöst av såsen (det ska vara mycket sås), ät och njut
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastan och koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Pasta2,5 l vatten salt 500 g pasta (färsk av valfri sort) rapsolja. Marinad1 chilifrukt, urkärnad och finhackad 0,5 limefrukt, pressad 2 klyfta vitlök, skalade och pressad 1 tsk färsk ingefära, skalad och riven 1 msk rapsolja 1 kg kycklingfilé, skuren i mindre bitar
Fräs löken mjuk med lite matfett. Skiva filén och servera den med såsen och bakad potatis. Späd med buljong och vin och koka ihop till 2/3. ca 1 kg fläskfilé. ca 1 kg fläskfilé salt och peppar
Det som skulle göras var i stort sätt bara koka pasta, och medanspastan kokade fräste jag lite vitlök i en panna, tillsatte spenat, tomater, tomatpuré, vatten och kycklingen och lät det puttra tills pastan kokat färdigt
Hetta upp en stor stekpanna med jordnötsolja och stek köttet precis klart mycket hastigt i omgångar. Blanda vitlök, chili, jordnötsolja, soja, socker, fisksås och sesamolja i en stor burk med lock
Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Häll över såsen med kött och svamp. Så här gör du 40 minuter Koka pastan och strimla baconet. Skriv ut Dela E-post Pinna 4110 400 g pipe rigate (eller annan valfri pasta). 350-400 g fläskfilé. 2 msk konc oxfond med rödvin
Currybuljongen medhetta och färska tomater som såsar till sig så fint. Tunna skivor fläskfilé att fräsa med curry och sedan i med tomat, lök och allt annat gott
En enkel men smakrik pastarättmed champinjonkvartar och körsbärstomater. Bryn fläskfilén i en stekpanna i två omgångar, krydda med salt och svartpeppar
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.