En ny pastafavorit och sedan en fundering varför jag inte har använt färskatomater. Koka upp vattnet till pastan och lägg i tomaterna en liten stund tills dom flyter upp
Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Krämig, gräddig pasta. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Dela körsbärstomaterna i halvor eller fjärdedelar och lägg ner i pannan. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Idag är det den internationella pastadagen. Krydda med salt, peppar och grillkrydda. Pasta passar bra både till vardags och till fest och uppskattas av många
Skär salamin i strimlor, hacka chili och vitlök och gul lök fint och hacka tomaterna i mindre bitar. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Ta dom färska basilikabladen och tryck ner dom mellan tomaterna, längst med sidorna. -) men med dom ingredienserna så kan det ju inte bli annat än gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.