Vassego här kommer även receptet på Pastaalla Norma – Italienskt, vegetariskt, läckert. Koka pastanirikligt med saltat vatten tills den är al dente (enligtanvisningar på förpackningen)
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för litepasta på senaste. Nu för tidenfinns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanligavitaspaghettin
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för litepasta på senaste. Nu för tidenfinns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanligavitaspaghettin
Under tidenpastan kokar, fräs lök och pressad vitlökglansig och mjuk (EJ brynas) i en panna. Se till att alltblir genomvarmt men försök undvika att ägget stelnar
400 g pasta (rigatoni eller mezze maniche) 2 aubergines 2 klyftor vitlök 2 burkar hela konserverade tomater (San Marzano) olivolja (extra virgin) salt svartpeppar 1 kruka basilikaricotta (salata, ersätt med fetaost om du intehittar lagrad)
Blanda såsen med pasta och mascarponeost i stekpannan och värm hastigt under omrörning. Blanda i parmesanen och vänd hastigt runt i pannan innanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.