-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Jessica Frejs krämiga pastafrån Rom påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rejält saltat vatten
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Pasta pesto med haricoverts. Jag bodde en gång i tiden med en engelsman. Han var smått fixerad av “den nakna kocken” aka Jamie Oliver och hade ett favoritrecept av honom
400 g pasta. 5 dl matlagningsgrädde alt mjölk 150 g valnötter 2 msk ströbröd 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja flingsalt nymald peppar 400 g pasta gärna linguine Servera med
Detta är en sockerfri, fiberrik och proteinrik pasta som innehåller endast 6,3 gram kolhydrater per portion, med ett lågt Glykemiskt Index (GI). Vanlig pasta innehåller, per portion, runt 35 gram kolhydrater och fullkornspasta runt 30 gram kolhydrater. Detta att jämföra med vår Low Carb Pasta som ligger på endast 6,3 gram kolhydrater. Fullkornspasta innehåller ungefär 3 gram fiber per portion medan vår Low Carb Pasta innehåller 4,5 gram fiber. Vanlig pasta innehåller, per portion, runt 6 gram protein och fullkornspasta runt 7 gram. Vår Low Carb Pasta innehåller hela 28 gram protein per portion eller 60,9 gram per 100 gram
Koka pastan och lägg upp på stora fat. Skär filéerna och lägg uppe på pastan slå på lagom med sås. 500 g färsk pasta. 4 kycklingfiléer 1,5 dl hönsbuljong 2-3 klyftor vitlök 150 g gräddädelost 1,5 dl grädde 1 dl crème fraiche 500 g färsk pasta ca 25 cocktailtomater smör, att steka i parmesan, till servering spenat eller basilika, till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.