Koka pastanundertiden. Något som vi äter ofta här hemma är pesto. Alla barnenslukadedetta. När pastan har kokat klart, häll av vattnet och ha i det i pannan
PastaPestoGenovese. Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnenen stund och senserverar man denvälsmakade och saftiga kyckligen tillsammans meden otroligt krämig pastamed örtsmak
Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås. Jag gjordehemmagjordpesto och hadelite grann kvar så jag blandade i den i köttfärssåsen och man känner hur den goda smaken av pestoträder fram
Då passar detverkligenmedPastaPesto, som går i ett nafs. Så efter att ha kommit hemsent ikväll efterenjulklapps-ride på självasteGekås i Ullared , fick det bli en snabb onsdagspasta
Koka pastan al dente, enligtförpackningen, skölj och låt den rinna av. Skölj tomaterna, ta bort kärnhus och fäste, lägg i matberedaren, senlägger man i basilika, pinjenötter, vitlök, rivenparmesanost, ricotta och olja
IngredienserPortioner. 4 4 port pasta 1 finhackad gul lök 1/2 msk olivolja 1 1/2 msk garlic paste 1/2 tsk salt 400 g krossadetomater 1 krm svartpeppar 1 msk basil pasteevparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.