Ett paket tunnskuren kycklingfilé. Ingredienser. Ett paket tunnskuren kycklingfilé. 3 msk riven parmesanost till att toppa den färdiga rätten. 3 msk riven parmesanost till att toppa den färdiga rätten
Infarinare le fette dipollo. Condividi. Polloalla valdostana. Mettere il pollo infarinato in un’ampia padella con un filo generoso di olio e far rosolare per un paio di minuti a fiamma vivace fino a quando si saranno colorate e avendo cura di rigirare più volte la carne
Salta och peppar kycklingen och panera sedan först i vetemjöl och skaka av överflödig mjöl. Dela kycklingfilén i lika stora bitar, banka ut dom om det behövs
Ingredienser. 2 utbankade kycklingfiléer. Stek dem i ca 3-4 minuter på varje sida, beroende på hur tunna filéerna är. se på instagram och hashtagga det #56kilo 2 utbankade kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.