Tomat- och mozzarellasoppa med parmesangrissini 0,5 gul lök 1 selleristjälk 1 klyfta vitlök 3 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano (à 400 g) 2 grönsaksbuljongtärningar 5 dl vatten 2-3 kvistar färsk timjan 1 tsk honung olivolja salt peppar www.koket.se
Parmesangrissini Finfördela jästen i en skål. Smält smöret i en kastrull och häll i vatten. Vätskan ska bli 37gr. Häll vätskan över jästen och rör tills jästen löst upp sig Blanda ner salt, strösocker parmesan och vetemjölet Matklubben.nu
Parmesangrissini gott till höstsoppan! Gott till HöstsoppanParmesangrissiniUgn 200 grader20 st25 g jäst100 g smör1½ dl vatten1 tsk salt1 msk strösocker3 msk finriven parmesanost5-6 dl vetemjölTill pensling Sunie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.