Paprikasill 2 burkar inläggningsill1 röd paprika1 gul paprika1 purjolök (det gröna)Lag. 2,5 dl vatten1. 5 dl ättikssprit (12%)2 dl socker2 msk senapsfrö2 lagerblad1 tsk kryddpeppar (stött)Gör så här Mamma A's recept
Paprikasill Koka upp vatten, inläggningslag och kryddor. Låt lagen kallna. Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm breda bitar Matklubben.nu
Min paprikasill Dela de urvattnade sillfileerna i 2 cm sneda bitar. Koka samman lagen och låt den svalna. Skala och skiva löken tunt Matklubben.nu
Paprikasill Skör all paprika i små bitar 0,5x0,5 cm. , Mixa HÄLFTEN av paprikabitarna med gräddfil och majonäs till en slät sås i en bunke Itköket.se
Paprikasill Smaksätt ajvarn med honung och vinäger. Låt sillbitarna rinna av i sil innan de varvas med ajvarsåsen i uppläggningsform eller burk Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.