4 2 rödlökar 2 vitlöksklyftor 2 röda paprikor 3 chorizokorvar 2 msk olja 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 1/2 tsk chilipulver 2 förp vita bönor i tomatsås (à 415 g) 1 dl chilisås 1 dl vatten salt svartpeppar Till servering nachochips riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Mosa tomaternaoch blanda ned dem i vinet. Skölj inte ur tomatresterna ur kastrullen. Tillsätt vitlök ochchiliflakes, och värm runt dem i oljan utan att låta vitlöken ta färg
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chilioch färsk rosmarin
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Kombinationen soltorkade tomater, fetaost och basilika är alltid en vinnare och i kombination med het chilioch mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.