4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vita bönormed soltorkade tomater, vitlök och salvia (insalata di fave e salvia). mat med inspiration av Ilva's mat (Lucullian Delights och främst den äldre bloggen Aglio e olio)
Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Späd sedan med valfri vätska. Lägg i pastan, köttfärssåsen ochbönor. (Jag har nästan alltid dessutom pasta i frysen eftersom jag tenderar att göra för mycket och jag ogärna vill kasta mat)
Späd på med mer vatten om det behövs och rör om. Hetta upp smör i en kastrull och fräs löken. Under tiden som bönorna kokar färdigt knapersteker du fläsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.