Detta lagade pappa någon gång för många år sedan då jag var liten. Jag kommer fortfarande ihåg hur makalöst gott jag tyckte den var då och det är ett recept som fortsatts att lagas hemma alla dessa år och som jag själv gärna använder om jag vill imponera
salt. Salta lätt och rör runt. salt. Gambas al Ajillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. 50 Min. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Skala och skiva vitlöksklyftorna tunnt. Salta. salt. 200 g stora skalade råa räkor. Värm oljan i en ugnssäker serveringsform på spisen eller i ugnen på hög värme
Men de här rågkakorna, alltså, de måste ni göra. Om man bortser från att det snöade och att Skåne var täckt i ett tjockt, grått lager slask var det riktigt fint att vara hemma-hemma i helgen och få äta pappas rågkakor till frukost
Ha i en klick smör och krydda med salt och peppar. Salt. Ev skalade räkor och tomat till garnering. Tina fiskfilén och lägg den i en smord ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.