Här kommer en variant med morötter och selleri. Pasta alpomodoro är en typisk italiensk pastarätt. Den är är hälsosammare än en sâs gjord pâ grädde eftersom den alltid görs pâ bas av tomater, olivolja, basilika och andra färska grönsaker enligt tycke
Servera medsalladen. Olja i en panna, medelvärme och sen i med löken, och vitlöken. Löken behöver inte hackas, bara delas och det yttersta skalet avlägsnas,koka ihop en stund, blanda och sen ett par minuter i ugnen
Blanda noga och smaka av medsalt. Det är viktigt med rätt sälta i den här rätten. Under tiden som tomatsåsen tillreds, koka upp lättsaltat pastavatten under lock i en kastrull
Smaksätt medsalt, vitpeppar och muskot. Smula samtidigt färsen med en gaffel. I fredags kom syrran och hennes man och vi gjorde Paolo Robertos pasta al forno
Servera med en grönsallad. rivet skal av en citron. Börja med béchamelsåsen. salt och nymalen svartpeppar. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen men korta koktiden med ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.