Jag sa ju förut att jag var sugen på att göra petit choux men att jag inte var säker på om jag skulle våga göra det när jag är ensamhemma på dagarna med Felicia eftersom det är lite petigt när man gör petit choux
Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Såhär såg en fredagskväll hemma hos oss ut för några veckor sedan när min kära sambo var borta. När jag har lägenheten för mig själv tycker jag om att passa på att vara helt ensam och samla lite ny energi med att äta precis det jag är sugen på och kolla chickflick efter chickflick från sängen ända tills jag somnar och kan bre ut mig över heeela vår lilla säng själv, haha
En ganska nyvunnen hobby här hemma hos oss är att grodda olika saker. Det är roligt för det händer saker så fort i glasburkarna och det är väldigt praktiskt att alltid ha lite groddar i kylen
Idag har min lilla påsktips-serie kommit till en god avslutning. En liten sötsak efter maten. Påsken behöver inte innebära att man frossar i sötsaker, många har ju svårt att sätta stopp om de gräver för djupt i påskäggen
Tofu eller soja ost är en näringsrik mat, rik på vegetabiliskt protein. Ingredienser - Tofu House. 500 g sojabönor4 liter vatten10 g nigari (magnesiumklorid)
Så var vi hemma igen och allt är tvättat och klart för nästa resa. ) Fast det dröjer nog ett tag. Det är alltid lite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktiskt lite bättre
SOS – Inlagd sill med ost och smör. Inlagd sill. Heminlagd sill till påsk. Jag befinner mig på resande fot hela veckan före påsk så jag kommer inte att laga så mycket mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.