Påsk om en vecka och jag har beställt vackert väder. Vi har inget inplanerat, känns riktigt skönt att kunna ta dagarna som de kommer och göra det som faller oss in, så jag hoppas på att kunna vara ute så mycket som möjligt, påta i trädgården, undersöka ravinen som vi så länge pratat om att gå till, ligger bara ett par kilometer härifrå och ändå blir det aldrig av, och njuta av en kopp kaffe på trappen i solen
03 Apr. 07. 25. Påskmeny 2015. 0kommentarer. Godmorgon Långfredagen. Långfredag ja, officiellt en röd dag och större delen av befolkningen är lediga och hemma med sina nära och kära idag
Fyllda äggskal4 portioner2 ägg0,25 dl vispgrädde0,5 msk smörSaltPeppar25 g röd kaviarGräslökGör så härKnäck äggen försiktigt för skalen ska bli serveringsskålHäll upp ett av äggen i en skål (det andra blir överflödigt)Skölj de fyra skalhalvorna välBlanda ägget med gräddenSmält smöret i en kastrull och tillsätt äggblandningen under långsam uppvärmning Rör om tills äggröran blivit krämig Smaka av med salt och peppar
1. Skölj filéerna i kallt vatten och skär dem i bitar. Koka en lag av ättikssprit, vatten, socker, krossad vitpeppar, krossad kryddpeppar, lagerblad och kryddnejlikor
Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.