Easter is here and that means. Easter … Continue reading → . 10% Eastereggs, 30% Easter cooking, 25% candy, 30%, the start of many days off in the next few months, and 5% Jesus
Over in my kitchen, I made the eggs to go along with the nest, for a perfect raw easter treat. I have something cute and exiting to show you right in time for easter
Nu har jag gjort Egg McMuffins. Egg McMuffins. Inte ett dugg svårt och sååå, jag säger då bara sååå mycket godare än McDonalds egna som ibland kan vara lite ”gummi-aktig” om ni provat
Iallafall, dagens brunch blev klassikern eggs Benedict – utan bröd dock. Idag är vår sista semesterdag för den här omgången så ville ha något riktigt gott till brunch
Hur gammal jag än blir så älskar jag att få påskägg. Och lika roligt som att få är det att ge bort. Det är framför allt en fantastiskt trevlig tradition att koka eller tillverka sitt eget godis att lägga i ägget
Eggs Benedict 4 personer 4 english muffins lite spenat, gärna färsk, hackad och stekt 8 bitar skinka 8 ägg, pocherade Hollandaisesås gräslök för garnering (Spenat finns inte med i klassiska Eggs Benedict, utan i Eggs Florentine
Djälvulsägg - Deviled Eggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Idag är det den klassiska Eggs Benedict fast med tillskott av fräsch grön spenat som du får. Egentligen ska det ju vara english muffins till äkta Eggs Benedict, men det kan vara svårt att få tag på här i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.