Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Lägg lite kål- och bönblandning påtallrik och arrangera ankan ovanpå. Ringla lite av kålsmöret (som bildats i kastrullen) över och avsluta med att strö på pancettan
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Tillsammans med Kitchentime (en webbshop där man kan hitta typ allt som man någonsin kan behöva i sitt kök), har jag fått möjlighet att tävla ut några kärnköksprodukter som närmast är obligatoriskt på varje fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.