Enkel Overnightoats med banan. Jag brukar göra mina overnightoats i gamla glasburkar från t ex jordnötssmör, då kan man enkelt ta med dem om man får bråttom – och så ser det såklart lite stylish ut
Den här overnight chia oats-varianten tycker jag är mycket god, en favorit helt klart. När jag tittade igenom bilderna jag tog på gårdagens portion så insåg jag att jag inte lyckats ta en enda bild där den ser god ut också… Kanske är det så att den helt enkelt inte gör det… En beige-gul sörja som den är… Men det rätten inte har i utseende, det tar den igen i smak
valfri frukt eller bär, t ex hallon, blåbär, äpplen, mango, nektariner, bananer. Overnightoats är som en kall yoghurt/gröt/chiapudding som man kan variera på massvis av olika sätt och som dessutom är smidig att ta med
OvernightOats med Kokos och Vanilj. Man kan blanda med till exempel havre/sojayoghurt eller kokosmjölk, sötpotatispuré eller bara vatten, med bär eller vad man nu vill
Jag började förbereda en burk som jag skulle ha till frukost, men när jag smakade på den så var den så god att jag ändra mina äggmacka-planer och gjorde en precis likadan till kvällsfika
Har du inte testat att göra overnightoats, så måste du verkligen prova att göra det. För ett tag sedan så gjorde overnightoats med banan och jordnötssmör, och då hallon också blir väldigt gott med jordnötssmör så ville jag prova det också
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Mangopanacotta. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.