Med facit i hand så blev den här stora laddningen av köttragu riktigt god. Jag var först lite osäker på vad jag skulle göra med den här stora köttbiten
Jag kikade idag och hittade två små påsar med köttfärs, lite kycklinglever och tillsammans med andra saker i köket så bestämde jag mig för att göra en köttfärsragu som fick koka någon timme
Stek därefter köttfärsen med bacon och kryddor. Häll ur tillsammans med grönsakerna. Det går att använda krossade tomater med, men de hela tomaterna är ofta godare
Kan varieras i det oändligaFyra portioner2 paket bacon1-2 gula lökar3 dl grädde2-3 msk senapSalt och peppar1-2 dl riven god ostSpaghetti till fyra personerTärna baconet och hacka löken
Mosa potatisen i kastrullen med elvisp eller potatisstöt eller pressa den genom en purépress. Eller lägg moset i en krans på ett smort ugnssäkert fat och häll en stuvning, köttragu eller köttfärsröra i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.