Piffa upp dina färsbiffar med lite ost, paprika- och/eller purjolöksströssel. Dessa färsbiffar är saftiga och förblir det fast man lägger in biffarna i ugnen en kort stund för att osten ska smälta
Tillaga biffarna i ugnen enligt anvisning på paketet. Tvätta potatisarna och skiva i klyftor. Låt de sedan koka i ca 7 minuter och häll de sedan i långpanna, skiva även persikan och grilla tillsammans med potatisklyftorna i ugnen och salta och peppra
Värm biffarna i ugnen på 180 grader i ca 18-20 min. Koka couscousen enligt anvisning, skär upp och stek paprikan tillsammans med purjolöken och blanda marinaden
Grillat är godast. Kan inte annat än att hålla med en viss snabbmatskedja om det. Det blir en helt annat smak på en grillad biff än en biff stekt i stekjärn
FörberedelseSkär bönorna i sneda bitar. Tärna paprikan. Skala och finhacka vitlöken. Blanda en sås med crème fraîche, ingefärssirap, koriander, salt och peppar
Så här gör du. 1. Värm biffarna i ugnen på 180 grader i ca 18-20 min. 2. Koka couscousen enligt anvisning. 3. Skär upp och stek paprikan tillsammans med purjolöken
Förberedning. Värm biffarna i ugnen i 180 grader i ca 18-20 min. Skär grönsakerna i lagom stora bitar. Sätt dem på grillspett och grilla dem och biffarna på grillen tills allt fått fin färg
För någon vecka sedan plockades de första små fina squsharna och redan har vi hunnit att testa några av våra favoritrecept, men även en ny variant av våra biffar
Årets middagsmeny nummer 3 kommer här. Jag försöker hålla en varierad meny så mycket som det bara går. Och allt eftersom jag hinner med att uppdatera recepten enligt WW Flex, desto mer varierat kommer det bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.