Visserligen rekommenderas det i receptet att vänta en månad med provsmakningen, för det är tydligen då äppelchutneyn ska vara som godast, men vem har tid att vänta
I helgen gjorde jag tårtor till lilla Nelles dop där en av tårtorna hade en nalle som caketopper. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Där ska världen ledare komma överens om hur den globala uppvärmningen ska minska. Här nedan följer en intervju med mig omförra veckan som var helt vegetarisk
För de flesta som undviker gluten av hälsoskäl (som alltså inte har celiaki) går det bra att äta vanlig havre och det gör inget om den innehåller spår av gluten
Därförrekommenderar vi certifierat glutenfria havregryn. Vi har fått ett antal frågor från våra läsare angående vår åsikt omhavregrynsgröt och hur vi själva gör när vi tillagar just havregrynsgröt
När det kommer till tillagningen av revbenen finns det många skolor. Ribbsen kommer i en förpackningsom inte är platt (snarare rullad) och med ett tillagt ord som ställer vissa frågande, nämligen “Vikta”
Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Ta det rostade brödet från ugnen och gnugga omedelbart med en vitlöksklyfta (det fungerar bäst att först skära ett litet jack i toppen av vitlöksklyftan, så att oljorna sipprar ut)
Jag tränar varannan dag, för det mesta löpträning men jag kör även efter en dvs som heter "Funtional training" gjord av Annika Sjöö och hennes man Michael
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.