Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Hamburgerbröd, ska inte bara vara lätta och luftiga, de ska även ha en mjuk skorpa och ett finporigt inkråm, nästan lite som en tvättsvamp så att det kan suga åt sig bra av hamburgarens köttsafter utan att lösas upp
Mins syster lagade igen, se här, VÄRLDENSbästachokomäräng. Jag har verkligen börjat tycka om maräng. Nu talar jag om hemgjord maräng, inte de hårda sakerna de säljer i butiken, dom e yök
Här kommer en beskrivning på hur man lagar ris så som i Mellanöstern. Det kan tyckas vara lite omständigt de första gångerna, men efter hand lär man sig och det är verkligen värt det lilla extra jobbet
Rekommenderar varmt ett besök på hans blogg,. Rör om väl varje dag. Innan du bakar med surdegen är det viktigt att den är aktiv och bubblande och inte för sur, den ska vara lätt och fräsch om du smakar på den, bara en lätt syra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.