Somomdet vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Förutsättningen för att kunna laga det här är att man bland sina köksattiraljer finner en ångtillsats d v s en slags korg som kan ställas i en kastrull med lite kokande vatten i botten
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Den kommer hänga med länge. Men det behöver man inte bekymra sig om så mycket, för COOP har i samarbete med matinspiratören Sara Begner tagit fram en hel receptbroschyr med massa läckra rätter inför årets Melodifestival
Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommer och får mig att tänka på förra våren och hur mycket studentpepp och fjärilar i magen det var då
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet
Nu ska jag ta och heja fram Sverige så domkommer vidare till VM, tittar ni också. Ni får hålla till godo med bilderna, de är ju omöjligt att fota efter klockan tre så här års
Dela det här. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.