Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsromochkryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Blanda crème fraicheochmajonnäs. Rör samman allt och smaka av med citron, peppar och salt. 2 dl crème fraiche (lätt går bra). 2 dl majonnäs. 1/2 pressad citron
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Här får ni ett recept på en jättegodtacosåssom jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.