Oh happy day!
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl bovetemjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 150 grader till
  • 62 grader
  • 3 dl rödvin
  • 2 msk koncentrerad viltfond
  • 4 dl vatten
  • 1 msk socker
  • 1 msk balsamvinäger
  • 30 min
  • 225 grader
  • 8 minuter
  • 400 g digestivekex
  • 150 g smör
  • 600 g philadephiaost
  • 2.5 dl kesella
  • 1.5 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 4 st ekologiska ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 150 g mörk kvalitetschoklad
  • 3 msk espressokaffe
  • 1 timme och
  • 25 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.