I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Jag använde inte aluminiumfolie då jag inte vill riskera att äggen fastnar i detta och jag får med aluminium rester i maten
Gjorde därför en variant av fransk potatissallad med massor av kryddgrönt. Varma sommardagar med en temperatur uppemot 30-gradersstrecket dämpar kanske aptiten så där lite allmänt, men den varma maten lockar ännu mindre än den kalla. ca 4 msk finhackad gräslök. ca 4 msk finhackad gräslök
Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar
Sushi, sjögrässallad & misosoppa från Sushido. Förra veckan spenderade jag själv hemma as you know, men mat är ju något som måste lagas oavsett om man ska äta ensam eller i sällskap
Iställetför potatisgratäng. Jag tycker att det är det allra bästa substitutet för potatisgratäng. Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 10 Minuter Till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.