Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Jag ska inte reflektera över detta så mycket mer idag, men jag tänkte att jag skulle kontra med några olika frukostar som jag anser vara bra alternativ
Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen ochsåklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Jag gör kanske någon rätt i min Crock-pot som ofta bara blir godare av att stå till sig någon dag i kylen, eller gör lasagne eller köttfärssås som jag fryser in, potatis eller rotfrukter vi ska äta senare i veckan kan skalas och läggas i vatten, etc
Jag har börjat lägga in mer kolhydrater i min kost igen och i dessa pannkakor har jag haft i havregryn vilket gör dem väldigt mättande och det ger så god smak
Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning. Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta
Gör så här. Rör ut jästen med smöret och mjölken i en bunke. Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.