Lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med de små tomaterna. Idag har jag tillbringateftermiddagen med att laga ett nyttfiskrecepti sällskap med en fotograf från Expressen
Där satt den, som vanligtpå tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram). Jag har under de senaste dagarna experimenterat för att ta fram en grunddeg för småkakor
Skrapa ur vaniljstången och koka upp grädden tillsammans med sockret och vaniljen. Ta av från plattan. Vidservering lägger du på en sked av kompotten på panacottan
Jag utgickfrånsamma recept som när jag bakar vanliga lussebullar. Men istället för att göra lussekatter kavlade jag ut degen, bredde på ett lager smör, rev över mandelmassa (snåla inte med smöret och mandelmassan)
För dig som gillarlutfiskfinns en helt suverän förpackningfrånLysekils som tillagaspånolltidimikron, och som till och med visslar när den är klar – och som dessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
Skiva rödkålen tunt. Fräs den i en gryta med olivolja. Tillsättvinäger, socker, salt och peppar. Skiva purjolöken och tillsätt den under de sistaminuterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.