Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
På väg hem i bilenfrån landet, med fyra barn som somnat i bilen. Den faller under etiketten snabbt ochenkelt, vilket inte är något självändamål i vårt kök - men ibland är det inte helt fel att kunna laga såsen medan pastan kokar
Jag börjar känna mig överflödig helt enkelt, och ni som känner mig lite mer vet ju redan att den där "kuratorsgenen" som vill vara till hjälp ochnyttaoch få alla runtomkring mig att må bra både till kropp och själ är djupt rotad i mig
Nu har vi precis fått in vårt nya sortimentfrån Fynbos Fine Foods. Vi har valt att plocka in Fynbos Savourings, röror gjorda med paprika, aubergine och tomat i härliga marinader med örter och ofta en touch av chili
Kniven bryntes några gånger ochoch ljudet från stål mot stål skar genom väggarna. Köttet putsades fritt från några hinnor och det var klart att läggas i grytan
Koka färskpotatisen, häll av denoch låt den ånga av. Fräs vitlöksklyftorna i olivolja på låg värme så att de mjuknar och får lite lätt färg, de ska inte brynas
Ett bröd i en nyinförskaffad form från IKEA, ochen burk med tomatchutney - fick bli tack-för-att-vi-fick-komma-present till det fina värdparet som bjöd oss på en kalasmiddag utan dess like
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.