När året är nytt är det många som tänkt sig lite bättre av allt, däribland mat och nyttigheter. Åtminstone i januari brukar många vara duktiga och lite mer asketiska som en motvikt till julhelgens excesser
Idag bakade jag åretsförsta lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Nu börjar julbaket hos oss med en del givna sorter och så något nytt. De inte bara ser goda ut, utan det är verklig mersmak, så nugår jag ner till köket och tar fram tejpen…
Nufår ni ha en skön kväll, solen lyser här men det blåser kallt…. Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och det är ju en dag som vi skruvar möbler
Mjuka kakor, Tårtor den. det kan man ju drabbas av lite då som nu. Kan bero på att det var första arbetsdagen efter jullovet och att kropp och hjärna var allmänt motvilliga att komma igång
Men först ska vi fira in det nyaåret och vara lediga drygt en vecka till. Men tills vi hörs igen vill jag passa på att tacka er alla för ett fantastiskt år
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. Soppan går utmärkt att äta som den är, men om du vill kan du knapersteka finklippt bacon att också toppa med
Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och att det nyaåret har börjat bra. Till förrätt åt vi blomkålssoppa med serranochips och smördegssnurror med fetaost och örter
Nu är det ett nyttår igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Hoppas att ni hade ett trevligt avslut på det förraåret och att det nyaåret har börjat bra. För recept på helstekt oxfilé och potatiskaka från tidigare nyårsinlägg, klicka här
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag passade på att testa att göra en ägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigare men råkade snubbla över inne hos Träningsglädje tidigare idag och då kände att jag var tvungen att testa
Låt sjuda tills hälften återstår. Så middagen stod på bordet inom 30 minuter, åh det gillar jag Åh vi smaskade i oss den utan större problem. 1 kruka basilika. Låt kycklingen sjuda 3-4 minuter i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.