Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Vad ska man då fika på. När mina kollegor tar en kaka eller frukt på rasten äter jag ingenting. Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen
Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel
Helt klart en ny favorit. Vilket grymt recept jag ramlade över på instagram (hos annahusrem). Lossa från tallriken och lägg på oljad plåt/bakplåtspapper
Köttfärsgulasch med en klick crème fraiche står påmenyn tillsammans med en rostad ostsmörgås på Birgitta Höglunds toppenbra bröd som finns med i Anna Halléns senaste bok
-) En nyttig variant av semla helt enkelt. Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse påLCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Vill man ha tunnare pesto så kan man hälla på mer olja. Hll på ca 1 1/2 dl grädde över + 1 dl vatten. Pesto4 dl olivolja eller rapsolja1-2 dl solrosfrön2 dl permesan, eller liknande smakrik ost
Inne på min blogg på Kostrådgivarna kan du idag läsa om hur en matdag kan se ut för oss här i Alanya, med recept på en mycket god biff med lök som vi åt igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.