Jag brukar poängtera att en cheesecake blir bättre efter någon dag och att de behöver mogna. Men lite tankar ock idéer vävdes till slut samman i dennaDulcedeLeche Cheesecake
Man har så mycket roligt att se fram emot samtidigt som de bara blir varmare och härligare ute. Idag tänkte jag vi skulle köra en liten favorit i repris här på bloggen med mina dulcedeleche biskvier
Cream cheese och dulche deleche passar fint ihop, och detblir en perfekt söt-syrlig balans. Blanda cream cheese, ägg, dulcedeleche salt och gelatinblandningen i en skål
Jag älskar Dulcedeleche och småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna. Jag har klurat ett tag på det här receptet, ville göra småkakor och ta dem till nästa nivå och jag tycker jag lyckades riktigt bra om jag får säga det själv
Och då blirde snäppet bättre igen. Men mat blir man aldrig fullärd på. Undertiden får ni ett recept på härligt kladdiga DulcedeLeche Brownies, eftersom jag även varit insnöad på dulcedeleche
Doppa fingret i lite kallt vatten och släta ut ytan på varje eclair så blirde jämna och fina. Men dessadulcedeleche eclairsen med chokladgrädde & crunchy kulor var för goda för att jag inte skulle kunna dela med mig av dem till er
Häll lite mjölk på bottnen (med hjälp utav en sked) innan du brer över fyllningen (deblir saftiga och inte torra då), fyll sedan varje lager med dulcedelechegrädden och täck sedan hela tårtan
Bred ut krämen på undersidan av botten, se till att detblir som en kulle. Ibland behöver man nåt lite extra sweet och vad passar då bättre än de här gudomliga Dulcedeleche biskvierna
Nej så är det sannerligen och detblir alltid gott när man blandar choklad och kola. Men nu ska jag sluta prata om mitt och istället fokusera på dessa så GODA dulcedeleche rice krispie brownies
En annan favorit är den goda kolakrämen Dulcedeleche. Här kommer ett recept som ni bara måste prova och lova att ni testar dem med svenska jordgubbar när det är säsong för det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.