Nu har du ett perfekt nyttopulver som kan strös i musli, smoothie och nötbars. Du kan även blanda i pannkakas smeten, pajdegen, pastasåsen, gratängen, brödet, ja nässlor passar in överallt och finns runt knuten redo att plocka
Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Har ni inte provat detta recept är det hög tid att göra de nu. De är inte alls speciellt svårt egentligen och här kommer 2 tips som jag använder mig av. Grädda mitt i ugnen i ca 13 minuter. Vispa med elvisp över ett vattenbad tills marängen når en temperatur på 65 grader (ca 6 minuter tar det). Jag gjorde detta i min köksmaskin då det tar ca 10 minuter
Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna i 5 minuter. Dulce de Leche. Ploppa ned en burk oöppnad kondenserad mjölk i en kastrull med tillräckligt sjudande för att täcka burken i ca 3 timmar, beroende på hur tjock du vill att kolan ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.