Skär salladen och blanda runt med dressingen. Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Eftersom det var första gången jag bakade i denna ugn, såg jag till att prova säkra kort
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Inte så lätt att göra en fin övergång från kottar till lammytterfilén som vi käkade förra helgen, så vi struntar helt enkelt i det och går rakt på receptet och vintipset som hänger ihop med det
Det serveras också förrätt i form av kalvbräss. Godare än så blir det nästan inte. Sen det här med sås. Fint att det inte är tillsatt alltför mycket onödiga ämnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.